Saknad..

Sitter och lyssnar på love story med taylor swift... Jag vill ha det bästa av båda världarna.. Nu bor jag i åkersberga med min underbara älskling.. Men här är jag så ensam.. Har bara tommy (Inte för att det så är bara med honom), men saknar mina vänner varje dag.. Känns som jag missar så mycket när jag är borta.. Hoppas att han vill flytta med mig en dag till örebro bara.. Och så än en gång så är jag så trött på mitt jobb.. Jag saknar hemtjänsten.. Saknar fokus..

Man kanske inte kan få allt från båda världarna..? 

            

Tebax till Stockholmo!

Tog tåget hem vid 12.. Hade varit med syrran på lektion o fört över grejer till hennes mob.. Sen gick vi till the kår och käkade frukost.. Sjuk grej: Efter 11.00 kan man beställa öl på the kår.. Inte konstigt att studenter blir alkisar..

På tåget hem så satte sig en as söt tant bredvid mig.. Hon måste ha varit närmare 80 år och hon skulle till fjällen och åka skidor.. SKIDOR.. Hoppas jag är så pigg när jag är gammal :P Dock inte troligt med min mors gener.. Sen så kollade jag på gosip girl på väg till sthlm :)


Min nya dator <3

Sitter med min nya fina dator i knät.. Så snygg.. Har beställt en massa rosa prylar till den oxå.. 2 st hörlurar, 1 mobilt bredband från 3, 2 dataväskor & 2 st usb.. :) I LÖÖÖÖV IT! På måndag ska jag till Eskilstuna och träffa jonna ;)  Ska bli trevligt!



                 


RSS 2.0