Varning för halka!

Halka i sthlm, och tommy har inga dubbdäck på ännu, så då får vi åka imorgon istället.. Det snöade förut vid halv 8 när jag gick till affären.. Brr.. Hoppas på bättre väder imorgon så man kommer till örebro. Ska på halloween fest.. :) Träffa Hanna & Broder på lördagen. :) Stannar tills måndag, men tommy åker på söndag :( Men jag vill hinna träffa alla och så är jag ledig fram till tisdag eftermiddag. Jag är så trött. Jag och tommy har nyss badat. Blir nog sängen, vi tänkte åka tidigt imorgon! Btw.. Johanna har betalat nu! :D


           


Du är utmanad!

        

SÅ FORT DU SER BILDEN HAR DU BLIVIT UTMANAD!

Du ska göra en South Park-gubbe på www.sp-studio.de/
som föreställer dig och lägga upp den här.

1 dag kvar

Tills jag åker till örebro! :D Igår var jag och tommy och simmade. Värst va duktiga vi är! :) Har haft så sjuka drömmar i natt. Jag tänker inte ens dela med mig av dom, bara till tommy. Han är ju inblandad i dom. hehe.. Ska jobba 4 timmar idag, min brukare skickade ett mess igår och frågade om någon kunde jobba.. Just nu känner jag inte alls för det, har nyss gått upp och mår som jag förtjänar.. Nackdelen med att hyra ut i andra hand till sin syster är att pengarna inte alltid kommer i tid. Mina räkningar skulle vara betalda idag, så alla räkningar utom hyran drogs. :( Men men, det löser sig nog. Kaffet kallar på mig!

             
           


Fyllo!!

Jag var ett fyllo en gång i tiden! haha.. Hittade dom här bilderna på kristins bdb!

      

Morgonstund har guld i mun!

Brrr.. Tur att jag är "ledig" idag, det är dimmigt och jätte kallt ute.. Jag har faktiskt nydligen gått upp. Lite illa, men jag sov ju så skönt. Nu ska jag ta mitt morgon kaffe sen tar jag ett bad.. Sen får vi se va jag kommer hitta på. Igår så gick det inte så bra för våra datorer. Fredrik trodde att det var fel på hårddisken. Attans. Dumma datorer. Var jätte trevligt att träffa cicci och fredrik igår. Vi fikade och jag fick se på kort när tommy var liten.. hehe.. sööööt! Hon ville veta när vi skulle gifta oss och skaffa barn. Tommy fick spel. haha..
Barn frågan lär dröja xxx-antal år.
Igår så böt jag blöja på ett barn för första ggr i mitt liv.
Har bytt blöja 1000 ggr på äldre människor, men aldrig ett barn. Var lite anorlunda. 



                 

                                                                   Jag stannar nog inne idag!

Dagens:

Humör: Sjukt Trött
Gjort: Jobbat, druckit kaffe, ätit.
Planer: Åka till tommys syrra & hennes kille
Ser på: Scrubs, simpson, dhw, prison brake.. mf
Lyssnar på: Musik :P
Läser: Icke!
Dricker: Kaffe, cola & Mjölk
Äter: Ska göra mackor snart.
Bästa: Jag är ledig imorgon, ska sooooova!
Sämsta: Att jag är så sjukt trött
Barn: BIG NO NO.. ( Framför inte efter allt idag. )
Väder:  Jätte kallt. brrr.. regn.. inge roligt..


Kaffe !!

Oj va jag är trött.. Om jag skulle lägga mig ner nu så skulle jag slockna direkt. Inte nog med det så har jag träningsvärk från gårdagen då jag och tommy var och simmade. Jag har bara jobbat ett 8 timmars pass idag, men det känns som jag jobbat 24 timmar. Nu ska jag ta en kopp kaffe och vänta tills tommy kommer hem. Vi ska till tommys syrra & hennes kille. Han ska hjälpa oss med våra datorer :D Min dator är värst, tror det är något virus eller så. Sen jag tog den från örebro har jag knappt fått på den, så jag har inte orkat bry mig, ska formatera om den. Dumma dumma dator!!

Gillar inte elektriska saker. Inte när dom krånglar iaf.
 


                            


Godmorgon!

Stackars älsklingen! ♥ Han blev uppringd av jobbet imorse. Han hade glömt bort att han tagit ett extra pass. Så det blev att stressa iväg.. :( Jag sitter här med jacka och allt.. Jag är lite för snabb, klockan är ju bara 8.40..?! Börjar kvart över. Tar mig knappt 10 min att ta mig till min brukare. Najs.. Bara att rulla ner för en backe typ! Ja då blir det inget bad idag då. Hade tänkt det, men vi måste först och främst fixa datorerna. Dom är så sega o slöa :P Vill tillbaka till min säng, den ser väldigt välkomnande ut :D

                        

Simma i Söra simhall!

Idag var jag & Tommy till Söra simhall. Vi köpte årskort 550 kr per person.  Jag är riktigt slut i kroppen. Vi höll igång typ hela tiden i 1 timma. Vi ska föröka 2 ggr i veckan. Fast denna vecka blir det tyvärr bara 1 gång. För imorgon jobbar jag till 20.15 och onsdag och torsdag jobbar tommys till 18.00 och sen på fredag åker vi till örebro. :D Jippi..
Nu lagar jag lite mat till oss. Känner mig så duktig och helt slut :P 

                    

                              

Stockholm

Idag åkte jag in till stan.. Skönt att roslagsbanan äntligen funkar. Dom har hållt på att bygga om järnvägsspåren mellan täby och åkersberga.. Så under sommaren har man fått åka ers. bussar.. vilket har tagit lååång tid att ta sig till stan. Men idag tog det knappt 30 min.. sjukt. :P Knalla runt på stan, men bella var på sats och det drog ut på tiden, så det blev ingen bella idag. Jag och tommy åkte förbi ika stoppen & köpte wook .. MUMS.. Imorgon ska vi och simma. Men nu är vi båda sjukt trötta så det blir nog sängen direkt.!


                         


Al Azif vs Adam Tensta - My Cool Feat Dr Alban



Lördag


Idag vaknade jag av att min baby stoppade om mig
 Idag är jag backup till 16.15 och imorgon är jag ledig. Imorgon ska jag träffa bella inne i stan vid 15.00 .. Nu är det bestämt. Tommy ska med till örebro, så då åker vi på fredagen till örebro och stannar till söndagen. Wiiie.. Får se hur piggy gör, hon kanske ska till syrran i Eskilstuna. Men jag kommer fler ggr till Örebro. Får vi se va jag ska pyssla med idag då.. Idag jobbar tommy till 19.00 :( Hm.. Va ska jag göra..? Tänkte ha den här Sverige Dräkten på Halloween festen. Har lite ont om pengar denna månad. Så kan ej köpa något nytt.. :(

www.eliteladies.se - Har skit snygga halloween kläder!


                                      

2 Girls One Cup

Tommy visar mig "2 girls one cup" hade inte sett den innan. Alla tjatade om den så till sist så tittade jag. Fan! Skulle inte gjort det! Detta var min reaktion:


I´m Bored !!


Har inte jobbat sen i måndags.. Börjar bli lite rastlös.. Framför allt idag.
Tommy jobbar till 17.30! Jag känner mig som en Eremit, fast en eremit som vill träffa folk. Var nere i åkersberga centrum nyss och det var fullt med folk. Kändes skönt.
Åkersberga känns ofta så litet. För litet. Och utan mina underbara vänner. 
Har inte kännt så här innan, men det beror nog på att jag ska inte till Örebro förns till nästa helg.

Då kanske tommy hänger med oxå. Vill ha med honom ju :P Hoppas jag får jobb imorgon. Blir så rastlös av att bara sitta här hemma hela dagarna. Det är okej när tommy är ledig, men han jobbar hela helgen så.. Blir bra när jag börjar på schemat, då är vi lediga samma helg och jobbar samma helg
 ♥


              

Följ min blogg med bloggkoll

Torsdag

Igår var jag och tommy på willys och handlade.. Nu är allt klart med handledar papprena och allt sådant. Nu är det bara att vänta. Hoppas det blir klart snart så man kan övningsköra :D Vaknade vid 10.00 idag. Tommy tvingade upp mig. Ville egentligen sova vidare. Fast nu känns det skönt att man inte sov bort mer av dagen!

BB-varning här hemma. (Disken) Kristin & Jag kallar mycket disk "BB-Varning" För när jag och kristin bodde i Brickebacken (BB) så drog vi på diskandet. :) Men nu är det fint här hemma.. Min älskling diskade. Skönt att slippa det :)



   

Onsdag

Vaknade sent.. Skönt.. Får kanske med mig älsklingen till Örebro :) Hoppas. Hittade dom här bilderna från syrrans facebook. Fy fan va jag ser ut. Jag var riktigt full den kvällen. Och det syns mycket väl på bilderna. Känner knappt igen mig. Idag ska jag till optikern för syntest. Måste ju ha det för att få övningsköra. Snart så är allt klart :) Min älskling for in till stan för ett möte. Men han kommer snart hem. Mitt schema börjar den 31/10. Va skönt att äntligen ha ett jobb. Har ju haft jobb, men nu känns det mer på riktigt. Jag fick den största biten när jag & tommy drog i önskebenet. Men jag säger inte va jag önskade mig! För då slår det inte in.. Här sitter jag med min kopp kaffe, ska snart ner till city och kolla synen.

Brukar vanligtvis inte säga city, men tommy tycker jag är dum om jag säger stan om åkersberga. För tommy är Stockholm "stan" och Åkersberga är "city".  


     

Det känns som jag väntar på att något ska hända.. Men vad?!

Lill Lindfors - Rus


Gillar den här reklamen, men gillar låten ännu mer :)




Ett Klick För Skogen

Gå in på denna sida och gör ditt bidrag. Klicka på en länk på sidan, det tar 5 sek och kostar dig ingeting. Du kan även göra större bidrag på sidan.

                                        

Wishbone!

Rensade resten av kycklingen som jag köpte igår och hittade önskebenet. :P Får vänta tills tommy kommer hem så vi kan slita lite i det :) hihi.. Ska hem till örebro på halloween helgen, för jag upptäckte att jag jobbar helgen då syrran ska hem.. Får se om tommy oxå vill med. Ne nu ska jag diska och baka tänkte jag. Så jag får tiden att gå tills min älskling kommer hem. Desperate housewife ikväll! Och Ugly Betty! :D 

                  
                                        

Jobba 8.15-16.00

Var backup idag och kl 7.30 ringde min brukare. Så då var man tvungen att gå upp från den varma och sköna sängen. Har lagat mat åt baby. nu väntar jag bara på att han ska sluta. Har tänt ljus och grejer. MYS! Det blir grillad kyckling, pommes och bea :D

Trivs jätte bra här i åkersberga.
Trivs med mitt nya jobb. Allt är jätte bra, men saknar mina vänner och min familj! :( kommer kunna åka hem oftare när jag börjar på mitt schema. Jobbar 3 dagar i veckan och så har man ju lite mer pengar nu när man jobbar. :)

                                       


Söndag

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag var med tommy när han hjälpte sin far att bogsera hans bil. Såg den här bilen i mitten på rondellen. Hur lyckas man? hehe.. Sen på kvällen lagade jag mat, gjorde Wook.. :) Sacki & Tommy spelade spel och jag satt och försökte få igång min jävla dator. Helt fuckad. Så jag måste nog formatera om den.. Vill inte.. :(
Måste köpa usb minne så jag kan spara alla grejer. Min externa hårddisk har oxå pajjat..


        

Chips & Film


Tommy mådde inte så bra, så det blev en hemma kväll istället. Lika bra, för jag var trött. Nu sitter jag med morgon kaffet. Vi ska och köpa en ny mus idag. Min dator vill inte ha tommys mus. Jätte irreterande. Datorn funkar som den ska, men musen funkar inte på min datorn. Var ute på promenad igår.. Gick till filmakuten och hyrde film. När vi gick förbi ett boende hörde vi någon skrika på hjälp. Stod kvar där en stund för att verkligen konstatera att det verkligen inte var någon i behov av hjälp. Men vi tror det var ett demens boende.

                      

Do I Look Like I Sell Drugs



  

       I Looooove This Video! Jag har lyssnat sönder den.. hehe..

Sitter och väntar på att tiden så gå. Vi ska inte till tommy´s förns vid 11 tiden.
Idag har jag tjäntat
200 kr + Ob för att vara inom 2 timmars räckhåll från min brukare.
Jag var på backup schemat idag. Skit najs. Bara sitta hemma och tjäna pengar :P hehe.

Lördag

Idag så har jag och tommy Tvättat & Städat. Så nu är det jätte fint. Gjorde pankakor till lunch. Ikväll ska vi till tommy´s och dricka lite öl :) Ska bli trevligt, var länge sen jag var ute. Sist var med tommys jobb. Var i och för sig lite mer än 1 vecka sen, så inte så länge sen faktiskt. Får inte igång min dator, eller jo men musen fuckar. Musen funkar på tommys dator men inte min. Suck.. så jag måste nog köpa ny mus.. Får göra det imorgon.
Vill ju ha min dator har massa låtar och bilder på min.



          

Köpte tvättmedel på lidl som var portions packade. Har aldrig sett sånt förr så jag och tommy trodde vi köpt fel. Att det var diskmaskin medlel och inte tvättmedel.. hehe

Fredag

Idag var jag med tommy till banken, han skulle ta ut 35.000 kr , han ska köpa ny båtmotor. Riktigt najs att hålla i så mycket pengar.. :P Har blivit lite knas med jobbet. Får se om jag blir kvar där eller inte. Schemat såg inte ut som jag trott. Det är massa skit pass så som 4 timmars. Vill hellre ha 12 timmars. För hellre jobbar jag längre pass och färre dagar än massa skit pass hela jävla veckan. Kanske bara blir extra istället. Då kan jag välja lite hur jag jobbar. Sen när tommy kommer tebax ska vi till willys & handla lite mat :)

Hittade lite bilder på tommys mob på mig och kristin. :)
 

          

Trött efter jobbet!

Idag har jag jobbat 8.15-20.15 Var inte lite trött i skallen när jag slutade. Skulle handla ett par grejer inne på ika och dom har sådana sväng grejer.. Går rakt in i den. Lite pinsamt. Var på möte hos Aom´s idag. Assistent bolaget jag är anställd hos. Fick alla papper och grejer idag. Fick veta att min ingångslön är 103:- tim . Eller mer, beror vad tjejen som jag ska börja för har. Nu är jag iaf hemma med min älskling! Känns skönt, är as trött! Imorgon står jag på backup schemat mellan 8.15-20.15. Najs att få pengar när man är hemma bara.. :) Får bara hoppas att tjejen jag är backup för inte blir sjuk imorgon.

Vill sooooooova! Och läääänge!

           

Min älskling hade gjort mat tills jag kom hem. Han hade fixat kyckling spett & potatis gratäng + sallad. MUMS & Till efterrätt: socker kaka med chocklad bitar i !


Hemma i åkersberga

Har nyss tagit ett bad med baby.. Han är jätte trött stackarn, han har typ haft störd sömn dom senaste dagarna. Jag är orsaken till 2 av dom dagarna.. Trång säng och jag ska dra i täcket och sparka. (i sömnen självklart) önskar att man kunde styra sig lite bättre i sömnen. Vill inte störa tommy ju. Imorgon jobbar jag ett 12 timmars pass, sen kommer jag bara vara på backup schemat månaden ut. Sen börjar jag HELTID :D I helgen ska jag och tommy till "Tommy´s" är en restaurang/Pub. Det är en bekant till tommy som ska spela där så vi ska dit och titta och kanske ta någon öl :)

           

Örebro Resan

Resan till örebro var najs.. Va kul att tommy var med. Vi var på handledar kurs i torsdags.. Det var bara föräldrar där + att alla var typ under 19.. hehe.. Vi åkte tillbaka till åkersberga efter kursen, men åkte förbi mamma innan och sa "hejdå!" :) Kommer ju snart igen. på förmiddagen i torsdags träffade jag & Tommy kristin. Vi fikade ute och lekte i löven! Vilken tur att jag hann träffa henna oxå. Efter det åkte vi till  Egersta och träffade piggy :) Blev kaffe där med. Skönt att jag fick träffa mina bästaste bästaste kompisar :D

            

Är i Örebro!

Kom hem till mamma igår vid halv 10.. Snackade lite skit, sen gick vi och la oss. Både tommy och jag var jätte trött. Jobbat hela helgen båda två. Idag ska jag försöka hinna träffa alla. Ska kanske träffa pappa, kristin & Johanna och sen piggy ikväll. Imorgon klockan 5 ska jag och tommy på handledar kurs. :) Så kör jag tillbaka till sthlm på tisdag.
Ska bli riktigt najs att kunna övningsköra igen!


          

                 Tommy högg lite ved :) Förstår inte det roliga dock :P

Bra bloggar:


Ööö Orka!

Mina ögon kan knappt hållas uppe och jag har ont i mina fötter.
Nu ska jag ta en
STOR kopp kaffe. Såååå Jävla skönt att min arbetsdag äntligen är slut. Trodde aldrig den skulle ta slut. Varför ska jag alltid dra mig för saker..
Har massa disk som jag inte har någon lust med.. Varför diskade jag inte igår. Suck.

Snart är jag äntligen ledig, har jobbat mycket denna vecka. Har jobbat alla dagar
utom i tisdags
varav 2 st 12 timmars pass. Så jag behöver min ledighet.
Så imorgon kväll drar Jag & Tommy till örebro :)

          

Astrid Lindgrens Sjukhus

Jobbade mellan 8.15 - 16.00 idag. Blev inte mycket gjort, åkte till astrid lindgrens sjukhus klockan 9.00.. Blev kvar där till strax efter 14.00. Min brukares son fick sin arm gipsad. Blev mycket väntande.. Och väntande.. Lite segt. Kom tillbaka till åkersberga lagom till jag skulle sluta. Nu sitter jag och njuter av min första kopp kaffe. Mmmmmm..
Nu ska jag aldeles strax göra iordning mat åt mig och tommy. Hade tänkt göra vårrullar, men hade ingen köttfärs hemma. Så man tager vad man haver.. 

Så jag får skrapa ut det sista som finns i min Kyl & Frys.
Måste handla hem mat snart. Sen blir det mys, fast blir lugnt, vi båda jobbar hela helgen.

              

Ska till Örebro på söndag.. Ska träffa piggy bland annat! Jobbar till 16 på söndag, så åker in till stan direkt och ska träffa bella och ta en fika eller så. Sen slutar tommy jobbet klockan 19 och då drar vi vidare till örebro! :) Very NAJS!


Heltid?! - JA TACK!

Idag fick jag beskedet att om jag var intresserad så får jag heltids schema hos min brukare.. Ja tack :D Fast hon tyckte att jag skulle jobba några dagar till innan jag bestämde mig. Men allt känns bra just nu, och jag tror det kommer fortsätta så. Riktigt najs, isånna fall blir det 36 timmar i veckan, så nästan 100%. 3 dagar i veckan blir det eftersom det är 12 timmars pass. ME LIKE.. Känns inte som 12 timmar, tiden går ju så fort..

Nu ska jag kolla på "Generation fett" på tv3 med baby!
 

                            

Back in Örebro

Var i örebro i helgen, var bl.a. i skogen och plockade svamp med mamma, tomas, kristin & jonna, men vi hittade inte mycket svamp tyvärr. Sen på lördag kvällen var jag på taco kväll. Vi spelade spel och åt. Var riktigt mysigt.


Plockade svamp med kristin o jonna


Citat från kvällen:

Färg på N 

Jag: Vi skrev neongrön!

Johanna: Vi skrev också neongrön!

Jonna: Vi med.


Tittar på Lag David och Henrik.

David (med glad röst): Vi skrev neon..


Hm.. Noll poäng till samtliga!


Om att Lag David och Henrik skulle få poäng.

Jag: David och dom. (hmm, svenska två?)


To do list:

  • Duscha
  • Baka
  • Städa
  • Laga Mat

Sitter hemma och kommer inte ifrån datorn. Kan inte det här med att designa min blogg. Har bakgrund o hela kittet. Va fan.. Hjälp mig någon?!  Vill ju att den ska vara lika fin som alla andra.. Hur gör man.. ?!

Nu väntar jag bara på att baby kommer hem. Nu måste jag resa på arslset.

   

Spagetti Carbonara á la fina till middag. Och nybakt bröd till frukost imorgon.


RSS 2.0